2017s mest etterlengtede filmer

2017 er forventet å bli nok et spennende filmår, og det er mange gode filmer å se frem til!

2017 etterlengtede filmer

Star Wars Episode VIII: The Last Jedi

Star Wars har for virkelig fått en ny vår nå, og det liker vi både unge som eldre. I 2015 kom suksessen Star Wars episode VII: The Force Awakens, og i 2016 fikk vi den uavhengige filmen Rouge One: A Star Wars Story. Begge disse nye filmene fikk gode anmeldelser av kritikere og publikum, og det er bygd opp store forventninger til den 8. Episoden av Star Wars-serien. The Last Jedi blir film nummer to av det som skal være en oppfølgingstrilogi etter de 6 originalfilmene. Vi følger Reys videre reise med kraften, sammen med Finn, Poe og Luke Skywalker. Filmen kommer på kino i desember.

Wonder Woman

Wonder Woman får endelig sin egen film, som kommer ut i juni. Det er DC Extended Universe som fortsetter å pumpe ut filmer, og denne gangen er det om DC Comics karakteren Wonder Woman sin tur. Diana, som Amazons prinsesse, møter en amerikansk pilot som krasjer på øyen Themyscira. Han forteller henne om en krig som er forventet, og Diana blir finner uante krefter for å bli med å prøve å stanse denne krigen. Fansen forventer store ting av Warner Bros. og DC Extenden Universe, og filmene leverer som regel alltid!

Justice League

Justice League skal fungere som en frittstående oppfølger til Batman v. Superman fra 2016. I filmen, som skal premiere i oktober, må Batman og Wonder Woman samle sammen et lag for en overværende trussel. De får med seg både The Flash, Aquaman og Cyborg. Dette blir nok en fantastisk film med mange superhelter, som vi gleder oss til!

Thor: Ragnarok

Også Marvel-universet fortsetter å pumpe ut filmer og i november kommer den tredje filmen om Thor, som er oppfølgeren til Thor: The Dark World fra 2013. I Ragnarok må Thor ut i en gladiatorkamp mot sin tidligere venn Hulken for å redde folket sitt i Asgard fra Hela og Ragnarok. Mannen med hammeren er en veldig populær superhelt, som fansen elsker og har store forventninger til!

Logan

Det er science fiction og superhelter som i høy grad vil prege filmåret 2017. Logan, den tredje Wolverine filmen, blir den tiende utgivelsen i X-men serien. Det er også meldt om at det blir den siste rene Wolverine-filmen. Logan prøver nå å leve et tilbaketrukkent liv, men han møter en ung jente med sterke krefter, som ser ser ut til å hindre han fra det. Dette blir forhåpentligvis nok en Marvel-suksess, og vi gleder oss!