Beste spilleautomater med filmtema

For du som er glade i både gode filmer og gode spilleautomater, er dette guiden du bør lese!

The Beverly Hillbillies

The Beverly Hillbillies er en veldig populær spilleautomat, som er basert på den amerikanske kjempesuksessen «The Beverly Hillbillies» som gikk i ni sesonger på tv fra 1962 til 1971. På grunn av spillets suksess har det i senere tid blitt brukt til inspirasjon for lignende type spill. En av spillets mest spennende funksjoner er en jackpot som forsetter å stige uregelmessig mens du spiller, og som du har sjanse til å vinne når du avslutter.

Breakfast at Tiffany´s Slot Machine

beste spilleautomater med filmtema

IGT (International Game Technology) står bak en rekke film-baserte spilleautomater, inkludert Breakfast at Tiffany´s. Spilleautomaten er basert på den populære filmen Breakfast at Tiffany´s fra 1961. Spilleautomaten har på en vellykket måte bakt inn mange av de viktigste aspektene fra filmen inn i spillet. Spillet er har 5 spillehjul med 60 gevinstlinjer, og flere spennende bonusspill hvor du kan vinne store jackpoter.

The Dark Knight Slot Machine

beste spilleautomater med filmtema

I denne spilleautomaten får du oppleve Gothams mørke og spennende verden, samtidig som du kan vinne penger! Det er laget to versjoner av The Dark Knight spilleautomatene, den første av IGT, og en annen versjon av Microgaming. Microgaming sin versjon gir deg 243 ulike måter å vinne på, og den er også tilgjengelig online via Microgaming Network. IGTs versjon er derimot linket til Mega Jackpot nettverket, som gjør den minst like attraktiv.

The Ghostbusters Slot Machine

Ghostbusters er temaet for denne 3-hjuls og 5 raders spilleautomaten, produsert av IGT. Spillets fine grafikk og musikk bringer tilbake mange gode minner fra den populære filmen fra 1984. Spilleautomaten har mulighet for 30 gevinstlinjer, og 3 bonusspill som er morsomme og spennende.

Indiana Jones Slot Machine

Enda en spilleautomat laget av IGT, denne gangen for å hedre helten Indiana Jones. Du får bli med Indiana Jones på eventyr, og får gjenopplev mange filmklipp fra de ulike filmene. Spilleautomaten har mange ulike spillemuligheter, basert på hvilken av filmene du velger. Spillet har 5-hjul og 20 ulike gevinstlinjer. Spillets byggende jackpot er en av grunnene til å fortsette å spille dette spillet.